Opslagruimte De Notelaar uit Antwerpen stelt u graag een self storage ter beschikking voor de goederen die u een tijdje wenst te bewaren. Maar zoals het woord het omschrijft, blijft u zelf baas over uw goederen in de tijdelijke opslagruimte.


Goederen of meubelen stockeren, wordt makkelijk gemaakt bij Opslagruimte De Notelaar. Met het huren van een self storage in Antwerpen behoudt u alle controle over de spullen. Wanneer u opslagruimte gebruikt van familie of kennissen kan u er niet altijd binnen. Bij Opslagruimte De Notelaar is dit wel het geval. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel u in uw box moet zijn.


Bij het huren van een opslagruimte kan u er meteen gebruik maken van de uitgebreide service. De zaak verkoopt namelijk ook praktisch verhuismateriaal zoals verpakkingstape, sloten, verhuisdekens, zetelhoezen en verhuisdozen. Ook wanneer een dringende of onvoorziene verhuis zich aandient, bent u snel geholpen. De steekwagens en goederenlift helpen bij het uit- en inladen.

Gaat u binnenkort verhuizen? Doe dan vandaag een beroep op Opslagruimte De Notelaar. Deze firma levert een verhuistransport regio Antwerpen aan.


Verhuizen is een lastig karwei waar heel wat tijd en voorbereidingswerk in kruipt. Heeft u zelf door drukke werkzaamheden geen tijd en weet u snel en professioneel werk te waarderen? Dan staat Opslagruimte De Notelaar voor u klaar om uw project uit handen te nemen. Dit zorgt ervoor dat u een stressloze verhuis kan ervaren. Wij zorgen in de eerste plaats voor een persoonlijke aanpak, volledig afgestemd op uw wensen en noden. Zo beschikken wij over het nodige vervoer/transport. Deze dienst bieden wij aan in blokken van drie uur en de wagen wordt steeds verhuurd met chauffeur. Wenst u een extra verhuizer? Ook dat is mogelijk. 


Interesse in de verhuistransport van Opslagruimte De Notelaar uit Antwerpen? Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder op weg. Bovendien worden onze prijzen afgesteld op uw persoonlijke noden. De prijsindicatie kan u steeds verkrijgen via mail of telefoon.

VERHUISTRANSPORT OP MAAT VAN UW NODEN